Ilmainen toimitus yli 50 € ostoille!

Kiteet korvakorut

Kiteet

KITEIDEN TARINA

Ennen kuin tämä talvi on jo kohta ohi, ajattelin kertoa siitä miten KITEET korvakorut saivat alkunsa viime talvena.

Asun yli kymmenen vuoden jälkeen synnyinseudullani Kainuussa. Täältä maalta missä asun kertyy matkaa lähimpään keskustaan lähemmäs parikymmentä kilometriä. Pitkästä aikaa viime talvi maalla tuntui hyvinkin pimeältä ilman katuvaloja. Huomasin kuitenkin miten luonnon keskellä asuessa talvi näyttää täysin erilaiselta kuin kaupungissa. Metsän keskellä asuessa vuodenaikojen muutokset näkyvät selvemmin.

Talvet täälläpäin Suomea ovat olleet ainakin tähän asti oikeita talvia, eli kylmiä ja valkoisia. Viime talvena lunta tulikin niin paljon, että näkymä ikkunasta meinasi jo peittyä kinokseen. Kotipihaa talven aikana usein käsikolalla työnnellessäni meinasin jo melkein alkaa vihaamaan lunta. Toisaalta, en osaa ajatella miltä talvi tuntuisi, jos se ei olisikaan kylmä ja valkoinen. Jostain syystä talvet myös näyttävät ja tuntuvat oikeilta juuri omalla kotiseudulla. Lumella kuorrutetut männynoksat, jäätynyt järvi sekä värit taivaalla auringon laskiessa ovat olleet lemppareitani.

Desantran Kiteet malliston hopeiset korvakorut, joissa on akryyliyläosa

Suomen arktisuus kiehtoo minua paljon, vaikka olenkin lapsuudestani asti katsellut näitä lumisia maisemia. Kaikki se mitä pakkanen, jää ja valkoinen lumi saavat aikaan luonnossa näyttäytyy minulle satumaisena. Olen aina tykännyt mielikuvituksella sepitetyistä saduista, joten lieneekö siinä yksi syy miksi talvet viehättävät taianomaisuudellaan. Talven sävymaailma on mielestäni kauniin raikas. Alkutalven tummat sinisen sävyt, keskitalven puhdas valkoinen sekä lopputalvella taivaalle ilmestyvät pastellisävyt. Valkoinen maa ja tumma taivas ovat yhdistelmä, josta halusin tuoda sävyjä myös verkkosivujeni ilmeeseen.

Löysin itseni monesti viime talvena iltaisin ihailemasta pimeässä kimaltelevia lumihankia. Eräänä iltana sain ajatuksen, että haluaisin suunnitella korun, jossa on samanlaista kimallusta kuin noissa lumihangissa.

Kiteet korut ovat syntyneet siis talven innoittamina. Korujen kaveriksi kehittyi pieni runo, joka kertoo talvesta.

Korujen muoto ei ole perinteisten lumikiteiden muotoinen, mutta toisaalta, onhan lumikiteitäkin hyvin monen muotoisia – ehkä tämän muotoiset Kiteet ovat vain vielä löytämättä 😉
Toiseksi sävyksi hopean rinnalle on tullut myös pinkki kimallus. Lisäksi uutuutena on klipsuversio, joka sopii niille ketkä eivät omista korvanreikiä!

Kaikkiin KITEET korvakoruihin pääset tutustumaan verkkokaupassa. Nyt 28.1-2.2.2020 saat koodilla kiteet10 10% alennuksen verkkokaupan KAIKISTA KITEET KORVAKORUISTA! Koodia voit käyttää myös useamman kerran.

PS. Verkkokaupassa lisäksi ilmaiset kirjetoimitukset!

Kohta talvi on jo selätetty, mutta Kiteet korvissa hankien kimallus on mukanasi ympäri vuoden 🙂

Tästä pääset ostoksille:

https://www.desantra.fi/tuotteet/kiteet

Lumisin terveisin,

Santra

 

Desantra