Toimitusaika 1-4 päivää. Yli 150 euron ostoksille ilmainen toimitus.

VOIMANAINEN pienet korvakorut

30,00 32,00 

Poista

VOIMANAINEN pienet korvakorut muistuttavat meissä piilevästä viikinkinaisten voimasta, Girl Powerista! Tämä korusarja on omistettu aikamme vahvoille tytöille ja naisille. Koruun liittyvä tarina tulee mukaan korurasiaan. Tämä koru on oiva valinta myös lahjaksi tuntemallesi Voimanaiselle!

Puuosan korkeus: 30 mm     Leveys: 35 mm  Kiinnitys korvaan: Koukku tai tappi + teräksinen takaosa. Mikäli haluat korut tappikiinnityksellä, niin kirjoita tämä tieto tilauksen lisätietoja -kohtaan. Tappikiinnityksellä korujen ketjuosa on hieman pidempi kuin koukkukiinnityksellä.

Materiaalit: Sertifioitu suomalainen koivuvaneri sekä kirurginteräs, joka on allergiaystävällinen materiaali. Valmistettu Suomessa. Saat korusi kauniissa korurasiassa, jonka mukana ovat korun tarina, hoito-ohje sekä materiaalitiedot.

Korusarjaan kuuluvat myös suuremmat korvakorut sekä kaulakoru, joita voit käyttää yhdessä tai erikseen, makusi mukaan. Katso tästä Voimanainen suuret korvakorut: https://www.desantra.fi/tuote/voimanainen-korvakorut/

Lisätietoja

VOIMANAINEN pienet korvakorut

Desantran korujen pintakäsittelyssä käytetään kotimaista maalia, jolla on M1-luokitus sekä joutsenmerkki. Maali täyttää myös leikkikalujen pintakäsittelylle asetetut tiukat vaatimukset.