Ilmainen toimitus yli 50 € ostoille!

VOIMANAINEN korvakorut

32,00 

VOIMANAINEN tuotteet nyt alennetuin kampanjahinnoin äitienpäivään 14.5 saakka! Voit tilata lahjat myös suoraan lahjansaajan osoitteeseen. Kampanjan aikana lisäämme tilaukseesi onnittelukortin haluamallasi tekstillä näin halutessasi! Mikäli haluat mukaan kortin, niin kerro toiveesi sekä korttiin tuleva teksti tilauksen lisätiedot-kohdassa.

VOIMANAINEN korvakorut muistuttavat meissä piilevästä viikinkinaisten voimasta, Girl Powerista! Tämä korusarja on omistettu aikamme vahvoille tytöille ja naisille. Korun tarina tulee mukaan korurasiaan. Tämä koru on oiva valinta myös lahjaksi tuntemallesi Voimanaiselle!

Puuosan korkeus: 35 mm     Leveys: 40 mm  Kiinnitys korvaan: Koukku tai tappi + teräksinen takaosa. Kerro tilauksen lisätiedoissa mikäli halua korvakorut koukun sijaan tappikiinnityksellä. Valitessasi tappikiinnityksen on korujen ketju hieman pidempi kuin koukkukiinnityksellä.

Materiaalit: Sertifioitu suomalainen koivuvaneri sekä kirurginteräs, joka on allergiaystävällinen materiaali. Valmistettu Suomessa. Saat korusi kauniissa rasiassa, jonka mukana ovat korujen hoito-ohje sekä materiaalitiedot.

Lisätietoja

VOIMANAINEN korvakorut

Materiaalit: Sertifioitu suomalainen koivuvaneri sekä kirurginteräs, joka on allergiaystävällinen materiaali. Voimanainen korujen pintakäsittelyssä käytetään kotimaista maalia, jolla on M1-luokitus sekä joutsenmerkki. Maali täyttää myös leikkikalujen pintakäsittelylle asetetut tiukat vaatimukset. Valmistettu Suomessa. Saat korusi kauniissa rasiassa, jonka mukana ovat korun tarina, hoito-ohje sekä materiaalitiedot.