Ilmainen toimitus yli 50 € ostoille!

VOIMANAINEN kaulakoru

35,00 

VOIMANAINEN tuotteet nyt alennetuin kampanjahinnoin äitienpäivään 14.5 saakka! Voit tilata lahjat myös suoraan lahjansaajan osoitteeseen. Kampanjan aikana lisäämme tilaukseesi onnittelukortin haluamallasi tekstillä näin halutessasi! Mikäli haluat mukaan kortin, niin kerro toiveesi sekä korttiin tuleva teksti tilauksen lisätiedot-kohdassa.

VOIMANAINEN kaulakoru muistuttaa meissä piilevästä viikinkinaisten voimasta, Girl Powerista! Tämä koru on omistettu aikamme vahvoille tytöille ja naisille. Tämä kaulakoru on malliltaan lyhyt ja asettuu kauniisti solisluiden alapuolelle. Koruun liittyvä tarina tulee mukaan korurasiaan:

Kertoen kuvioin

ajasta viikinkien

miesten tavoin taistelleiden naissotureiden

on tämä koru omistettu

aikamme vahvoille tytöille ja naisille

kantaen girl poweria

voimaa naisten muinaisten.

Ketjun pituus: 40 cm + 5 cm säätöketju.

 

Lisätietoja

Voimanainen kaulakoru

Materiaalit: Sertifioitu suomalainen koivuvaneri sekä kirurginteräs, joka on allergiaystävällinen materiaali. Voimanainen korujen pintakäsittelyssä käytetään kotimaista maalia, jolla on M1-luokitus sekä joutsenmerkki. Maali täyttää myös leikkikalujen pintakäsittelylle asetetut tiukat vaatimukset. Valmistettu Suomessa. Saat korusi kauniissa rasiassa, jonka mukana ovat korun tarina, hoito-ohje sekä materiaalitiedot.