KITEET korvakorut

Kiteet korvakorut ovat syntyneet pohjoisen talven sekä lumihankien kimalluksen innoittamana. Tästä suuremmasta Kiteet korvakorusta on kahdenlaista mallia. Toisessa mallissa on läpikuultava akryyliyläosa, jonka vuoksi tämä koru näyttää ilmavalta korvassa. Tässä mallissa koru pääsee myös liikkumaan enemmän korvassa. Toisessa mallissa puolestaan on koivuinen yläosa ja tässä mallissa vain korun alaosa pääsee liikkumaan. Voi valita tappikiinnityksen sijaan myös klipsukiinnityksen, jota voi käyttää ilman korvanreikiä! Tämä klipsu on miellyttävän tuntuinen korvassa.

Lue Kiteet korujen tarina blogista: www.desantra.fi/kiteet

Kiteet mitat

Puuosien korkeus: 35 mm     Leveys: 29 mm    Kiinnitys korvaan: Tappi tai klipsukiinnitys

Kiteet materiaalit

Materiaalit: Sertifioitu suomalainen koivuvaneri sekä kirurginteräs, joka on allergiaystävällinen materiaali. Osassa malleista korun yläosan materiaalina on läpikuultava akryyli. Valmistettu Suomessa. Saat korun kauniissa rasiassa, jonka mukana ovat hoito-ohje sekä materiaalitiedot. Hopeisen värisiin korvakoruihin tulee mukaan koruun liittyvä tarina.

25,00 

Poista

Lisätietoja

KITEET korvakorut

Desantran korujen pintakäsittelyssä käytetään kotimaista maalia, jolla on M1-luokitus sekä joutsenmerkki. Maali täyttää myös leikkikalujen pintakäsittelylle asetetut tiukat vaatimukset. Glitter-maalina käytetään laadukasta vesiohenteista maalia.